LB27 Reggae Camp 2021 | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

LB27 Reggae Camp 2021

LB27 Reggae Camp 2021
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

HAMAROSAN!

Szeretnénk Reggae Camp-et idén!
Jelenleg csak a terveinket láthatjátok! Megosztjuk Veletek ezeket, hogy fejben-lélekben és a szabadságolások tekintetében tudjatok tervezni.
Még nem ismert, hogy a Kormány milyen ütemben szabadítja fel a rendezvényekre vonatkozó szigorításokat, mi a 2020-as szabályok alapján idén egy 500 fő alatti esemény megrendezését látjuk reálisnak.
Ez egy kisebb létszámú Camp lehet, mint amit megszokhattatok, ezért a tavalyi Együttlét bevált helyszínére, az Apartmanpark és Kemping területére tervezünk berendezkedni.
A 2020-as Reggae Camp-re a Ticket Portal jegyirodán keresztül sokan váltottatok bérletet, amit bent is tartottatok a rendszerben, amiért hálásak vagyunk!
EZEK A BÉRLETEK ÉRVÉNYESEK!!!
Ezért úgy néz ki, hogy összesen maximum további 200 db bérletet tudunk elérhetővé tenni, amikor elindulhat az értékesítés.
A bérletek ára 20.000 Ft lesz!
(A TP oldal még nem értékesít idei Camp bérleteket, csak, ha az enyhítést bejelentik. Előre jelezzük az indulást!)
Azt gondoljuk, ez a létszám hamar betelik, ezért elsőre nem tervezünk a helyszínen napijegyekkel.
Illetve egyelőre nem tudunk csak hétvégi, vagy 1-2 napos bérleteket, jegyeket kiadni, köszönjük a megértést, reméljük, hogy mindenki végig tud maradni!
Várunk tehát a nyárra vonatkozó szabályozásokra, de addig is szervezkedünk a háttérben!
Reméljük júliu

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás