Laikus Etika Csoport (LECSO) | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Laikus Etika Csoport (LECSO)

Laikus Etika Csoport (LECSO)
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

LECSO (LAIKUS ETIKA CSOPORT)

Ha megdobnak kővel, mivel dobjak vissza? Fordítsam oda a másik orcámat is? Vagy vizeljem le az övét, ha arra kér? Ahogyan velem szeretném, hogy bánjanak, úgy bánjak másokkal? Vagy a másik végtelenül másik? Önzőség, ha nem segítek neki? Engedelmeskednem kell tekintete parancsának, hogy ne öljem meg? Vagy szemet szemért? De mi lesz a karmámmal?!

Hogyan válasszuk ki, milyen etika szerint éljünk? Túl sokat tűrsz? Magányos vagy? Mit engedsz meg magadnak, mit engedsz meg másoknak? Ha érdekelnek ezek a kérdések, ha szeretnél másokhoz kapcsolódni, a gyakorlatban praktikus dolgokat megtanulni, gyere el a csoportba és tanuljunk együtt, egymástól. 

A csoporton nem elvont elméletekről van szó, hanem mindenki saját tapasztalatairól, vélekedéseiről, közös gondolkozásról, Együtt-Létről. Semmilyen vallási, filozófiai, etikai előképzettség, ismeret nem szükséges sem a jelentkezéshez, sem az élvezetes részvételhez. A csoport nevében szereplő 'laikus' szó is erre utal, jelentése itt: a mindennapi élethez tartozó.

A témákat mindig az éppen ott lévő emberek, a csoport alakítja, az alkalmak nem épülnek egymásra, bármikor lehet és érdemes (be)csatlakozni. 

A csoport havonta egyszer szerdán este ül össze három órára a Feldmár Intézetben, 18-21 óráig. 
A foglalkozás díja: 5.500 forint / alkalom
Bérlet (5 alkalmas): 22.500 forint (5.000 forint kedvezmény)
A bérlet időpontjai (januárra nem évényes!): február 14., március 14., április 18., május 16.,
június 6.


Helyszín: Feldmár Intézet, 1146 Budapest, Hermina út 35., kapucsengő 15.
A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség!

Várunk szeretettel,
Feldmár Intézet

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás