Tavaszi HorgászShow 2018 | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SHOW >>

Tavaszi HorgászShow 2018

Tavaszi HorgászShow 2018
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Tavaszi HorgászShow
2018. március 2 - 4.
1146 Budapest, Dózsa György u. 01.
BOK csarnok (volt Syma csarnok)

2018. TAVASZI HORGÁSZ SHOW  - A rendezvényen 2018-ban is megtalálhatod a horgászat minden szegmenséből a legkiemelkedőbb gyártók legnépszerűbb márkáit. A legkülönfélébb horgászmódszerek közül a legnagyobb szaktekintélyek segítségével kiválaszthatod a neked leginkább megfelelő felszerelést. A legfinomabb békéshalas horgászattól a kimondott nagypontyos pecán át a feederezés minden műfajáig találsz majd magadnak kiállítót. Természetesen a pergetők népes táboráról sem feledkeztünk meg, akik több tucat neves gyártó ezernyi műcsalija közül tudnak majd válogatni kedvükre!
A kiállítók névsora folyamatosan bővül! Látogass el rendszeresen weboldalunkra, lájkolj minket a Facebookon is és tudj meg mindent a lehető leghamarabb az Tavaszi Horgász Show-ról!

Hazai szaktekintélyek is rendszeresen is fellépnek a Horgász Shown. Így lesz ez most tavasszal is! A HorgászShow sztárjairól hamarosan még több információt kaphatsz!

A Horgász Show egy komplex rendezvény, ahol kicsik és nagyok együtt hódolhatnak a horgászat szenvedélyének. Itt mindent megtalálhatsz, ami a horgászattal kapcsolatos. Nemcsak a kiállítók standjain, hanem a mesterséges folyóparton rendezett programokon és a színpadi előadásokon és játékon is részt vehetsz. Ingyen próbálhatod ki azokat a szimulátorokat, melyeken lemérheted, hogy milyen ügyesen fárasztanál ki egy óriási halat, de részt vehetsz játékos vetélkedőinken is, ahol értékes horgászfelszereléseket nyerhetsz! Idén is lesz Horgász Aukció , melynek keretében értékes horgászeszközöket vehet az eredeti árának töredékéért!

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás