Karinthya világa | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Karinthya világa

Karinthya világa
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Karinthya világa
Zenés szalon Karinthy Márton Kossuth-díjas rendező, színházigazgatóval és Balázs Andrea színművésznővel
2018. március 19. hétfő 19 óra
1068 Budapest, VI. ker. Benczúr utca 27.
Benczúr Ház Díszterem

A Kossuth-díjas rendező - Karinthy Ferenc író fia, Karinthy Frigyes író unokája -, Karinthy Márton elsőként alapított Budán magánszínházat, amely 1988 óta viseli a Karinthy Színház nevet és állandó játszóhelyen láthatja előadásait a közönség. Az elmúlt három évtizedben megannyi magyar szerző és a világ drámairodalmának kiemelkedő műveit mutatták be.
Számtalan fiatal színész kezdte itt pályáját, először jutva jelentősebb feladathoz. Ők ma már mind ismert művészek: Balázs Andrea, Németh Kristóf, Haumann Petra, Kolovratnik Krisztián, Lengyel Tamás, Seszták Szabolcs, Miller Zoltán.
Az endrődi születésű, Balázs Andrea művésznő immár 15 éve játszik a Karinthy színházban. Az elmúlt másfél évtizedben elsősorban mint komika ismerhették meg őt a nézők, de komoly prózai művekben is jelentős szerepeket alakíthatott az elmúlt évek során. Országos ismertségre, mint a CBA reklámarca tett szert.
A Karinthy szellemi örökség ápolása és egy sikeresen működő magánszínház vezetése nem csekély feladat. A műsorban megismerhetik a nézők Karinthya világát, a színház alapítás és működtetés nehézségeit és szépségeit, kulisszatitkokat,  a színházigazgató és a művésznő legendás barátságának kezdeteit és mindennapjait.

Jegyár  2.200 Ft
Helyfoglalás érkezési sorrendben

Időpontok :


Képek / Videók :

1
Bookmark and Share
Megosztás