Most vagy soha! - ONLINE beszélgetések Feldmárral | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Most vagy soha! - ONLINE beszélgetések Feldmárral

Most vagy soha! - ONLINE beszélgetések Feldmárral
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Az igazi beszélgetés az, amiben az igazság megmutatja magát. Egy jó dialógus szeretettel teli, amiben sem a másik nem tudja, mi a tuti, sem én, de ha jóindulatúak és őszinték vagyunk, megjelenik közöttünk az igazság. Nagy élmény.
Feldmár András

Havonta egyszer hétfő este Feldmár András ONLINE beszélget aktuális vendégével Zoomon.Reziliencia - A lelki ellenállóképesség, Június 8., 19:00-21:00
Beszélgetőpartner: Al Ghaoui Hesna

Hogyan kezdjük át más szűrőn át látni a világot, amikor a félelem határozza meg a gondolkodásunkat, vagy egy már átélt trauma? És mitől függ, hogy egy nehézség hatására összeomlunk vagy képesek vagyunk felállni és akár profitálni is a krízis élményéből? Vajon mi határozza meg a lelki ellenállóképessünget? A genetika? A környezetünk támogatása? A neveltetésünk? És lehet-e ezt az ellenálló-képességet fejleszteni?

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás