Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben

Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Spirituális Meditáció – Téma: Intuíció

„Szerintem az élet olyan rövid, hogy ki kell fejlesztenünk azt az intuíciót, ami megsúgja, hogy kivel és mivel érdemes foglalkozni, valamint kivel és mivel nem.” „Az intuíciónak az a lényege, hogy megérzi az egészet. Tehát nem részleteket néz, hanem valahogy, amikor valakivel vagyok, az intuíció megengedi, hogy befogadjam őt egészen. Abban a pillanatban, amikor az egészről beszélek, és nem részletekről, akkor a szeretetről beszélek” (Feldmár András).

Bár egyetlen megismerőképesség létezik, ennek mégis két különböző működésmódja van: az értelem és az intuíció. Az értelem az egyik megismertről halad a másikra, ez a következtető gondolkodás. Az intuíció viszont egyszerű pillantással ragadja meg az igazságot. Néha egészen hirtelen, úgy, mint egy spontán aha-élmény. Jóllehet mindannyiunk természetes képessége az intuíció, mégis az oktatás vagy a rossz társadalmi gyakorlat akadályozza működését. Megérzéseinket nevetségesnek tartjuk, gyakran elhessegetjük őket ahelyett, hogy megértenénk és használnánk a bennük rejlő erőt. Pedig az intuíció a belső bölcsességünk forrása: megtanít a helyes döntésekre, rávilágít az addig kusza összefüggésekre, segítségével összeállnak a széttört mozaik darabkái és jobban megértjük önmagunkat, kapcsolatainkat és a körülöttünk levő világot.

Az intuíció képessége fejleszthető, mégpedig a meditáció segítségével. Hiszen amikor meditálunk, akkor az intellektusunkat a háttérbe toljuk és megengedjük, hogy végre az intuíció működjön bennünk. Ha fel alkarod fedezni a saját intuíciód különleges erejét, akkor gyere május 11-én meditálni a Feldmár Intézetbe, várunk szeretettel!

A workshopot dr. Perintfalvi Rita vezeti.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás