MasterCard Mobile® fizetési lehetőség | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  Főoldal>>  TUDNIVALÓK>>  MasterCard Mobile® fizetési lehetőség

MasterCard Mobile® fizetési lehetőségMi a MasterCard® Mobile?

A MasterCard Mobile fizetés lehetőségét webáruházunkban az FHB Bank Zrt. biztosítja. A MasterCard Mobile Magyarország egy olyan innovatív fizetési megoldás, amelynek segítségével Ön a meglévő MasterCard® vagy CVC-kóddal ellátott Maestro® bankkártyájához tartozó bankszámlája/hitelkerete terhére mobiltelefon használatával fizethet. A MasterCard Mobile alkalmazás különleges biztonságot nyújt a vásárlónak, mert

 • fizetéskor nem kell megadnia bankkártyaszámát;
 • minden fizetést a mobiltelefonján hagy jóvá.

Mit kell tenni a MasterCard Mobile Magyarország szolgáltatás igénybevételéhez?

 • Töltse le a MasterCard Mobile alkalmazást a megfelelő alkalmazás-áruházból (App Store, Android Market, Windows Phone Marketplace)
 • Regisztrálja a MasterCard Mobile alkalmazást egy SMS-ben kapott regisztrációs kód segítségével, illetve adja meg az mPIN kódot, melyet a fizetések megerősítéséhez szeretne használni.
 • Regisztrálja MasterCard vagy CVC-kóddal ellátott Maestro® típusú bankkártyáját a MasterCard Mobile alkalmazásban, bankkártya adatai megadásával. A regisztráció során fogadja el a szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket.
 • Ezt követően a megadott bankkártyájához tartozó bankszámláján/ hitelkeretén bankkártyánként egy egyszeri 99 Ft-os regisztrációs díj kerül terhelésre.
 • A regisztrált bankkártya használatbavételéhez szükséges aktiváló kódot a regisztrált bankkártyájához tartozó bankszámlakivonaton (vagy internetbankon) nézheti meg, a regisztrációs díj terhelésének közlemény rovatában.
 • Aktiválja a MasterCard Mobile alkalmazásban a regisztrált bankkártyáját az aktiváló kód megadásával.

Hogyan fizethetek a mobilommal?

 1. A fizetés során írja be a megfelelő mezőbe telefonszámát vagy MasterCard Mobile azonosítóját. MasterCard Mobile azonosítóját mobiltelefonján a MasterCard Mobile alkalmazáson belül nézheti meg.
 2. Hamarosan a fizetés adatait tartalmazó üzenetet kap a mobiltelefonjára, melyet a MasterCard Mobile alkalmazás segítségével olvashat el. Az üzenetben szerepel az elfogadó neve, a fizetendő összeg, és a fizetési határidő.
 3. A MasterCard Mobile alkalmazás segítségével válassza ki valamelyik - a MasterCard Mobile alkalmazásban regisztrált - bankkártyáját, és adja meg mPIN kódját. Ezzel hagyja jóvá a fizetést.
 4. A fizetés eredményéről üzenetet kap mobiltelefonjára.

A T-Mobile és a Telenor ügyfelei a szolgáltatást hagyományos telefonokon is igénybe vehetik a mobilszolgáltatójuktól igényelt speciális SIM kártya segítségével. A részletes tájékoztatásért keresse fel a www.mastercard.hu/mobile vagy a www.fhb.hu/mobile oldalt.